„Naisportree. Elina Nechayeva on Eesti ooperilaulja. 2018. aastal esindas Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel Lissabonis,“ seisab postituse pealkirjas.

Nechayeva üllatas fänne sõbrapäeva postitusega, kus poseerib avalikkusele tundmatu meesterahvaga käest kinni hoides. „Head valentinipäeva kõikidele armastajatele, unistajatele ja armastusse uskujatele!“ kirjutas Nechayeva Instagramis. „Tähistame armastust nii täna kui ka iga päev.“

Fotol hoiab Elina käest kinni Ahmed Moussa, kes töötab kunstilise juhi ja tantsijana. Nii Elina kui ka Ahmed on kaunil fotol riietatud üleni musta ning Nechayeval on jalas seksikad sukapüksid, mida kaunistab narmastega jakk.

Kas pildil poseerib Elina oma uue kallimaga? Kroonikale vastas ta järgnevat: „Nagu valentinipäevale ikka kohane on, siis Valentiniga.“ Ta lisas: „Ma arvan, et ma ei jagaks selliseid pilte suvaliste meestega, kui ei oleks tõesti...“ kinnitas lauljatar suhet ning lisas, et värske paar leidis teineteist töö kaudu.

Ka Ahmed jagas valentinipäeval sama pilti enda Instagramis, kuhu juurde kirjutas: „On keeruline tabada emotsioone, mis hõivavad hinge, kui sa kohtad kedagi, kelle kujutluspilt on sinu meeltekoridorides juba niivõrd kaua ringi jõlkunud. Head valentinipäeva!“ Tundub, et Ahmed resideerub Ungaris, kuna tema sotsiaalmeedias märgitud tantsulavastused toimuvad just seal.

Nechayeva oli varem kihlatud ärimehe David Pärnametsaga - paar kohtus aastal 2017 ning kihlus aastal 2018. 2019. aastal sai aga nende armulugu läbi. Kroonikale kinnitas Pärnamets toona, et lahku mindi rahulikult, jäädes sõpradeks.