Siimu ja Renate peres kasvavad kaks tütart Sandra (8) ja Saara (6) ning poeg Roland (3). Oma elu senisteks kõrghetkedeks peab Renate kolme lapse sündi. Sel aastal tuleb koguni perelisa, sest Renate ootab neljandat last. „Ei mäletagi enam liiga palju elu väikese beebiga, nii et see saab kindlasti põnev olema,“ ütleb ta.

2020. aasta detsembris tegi EKRE liige Siim Pohlak riigikogu kõnepuldi kaudu oma lauljatarist elukaaslasele Renatele abieluettepaneku. Viimastel aastatel poliitikale pühendunud Siim oli veel kümmekond aastat tagasi DJ ja vägagi populaarsete ürituste korraldaja. Ta kutsus neile alatihti ka Renatet esinema. Seega saigi eile kihlunud paari suhtlus alguse juba siis, kui Renate oli alles põhikoolis ja temast üheksa aastat vanem Siim tegutses Tre Raadios.

2011. aastal antud intervjuus meenutas Renate, kuidas ta Siimuga esimest korda kaks aastat varem oli kohtunud: „Ühes suhtlusportaalis tutvusin ühe Tre DJ-ga, kes nägi mu YouTube’i kanalil olevaid videoid ning rääkis minust edasi kolmandatele isikutele. Alguses sain aru, et lähen stuudiosse erinevaid klaverimeloodiaid sisse mängima, kui aga minuga kontakteerus Tre eestvedaja Siim Pohlak, sain aru, et tegelikult mind oodatakse eelkõige ikkagi laulma. Läksin kohale, laulsin neile ja varsti rääkisime juba minust kui uuest artistist.“

Renatest ja Siimust sai armupaar väidetavalt siis, kui lauljatar oli 19-aastane.

2015. aastal teatas 21-aastane Renate, et ootab nende esimest last ja aasta viimasel päeval sündiski perre tütar Sandra.

Jaga
Kommentaarid