Tänavuse hääletuse esimese 48 tunniga on Kroonika meelelahutusauhindade hääletusel avaldanud oma arvamust tuhanded lugejad. Suur osa neist on kasutanud võimalust, et lisada hoopis endale meelepärane kandidaat mõne kategooria alla. Seetõttu tegime järelduse, et nii mõnigi hea nominent on tõesti tänavusest valikust välja jäänud. Kõigil järgnevatel uutel nominentidel on senise hääletuse jooksul olnud väga suur rahva poolehoid, mida kuulda võtsime.

Suunamudijate senise kümne nominendi juurde lisatakse Instagramis üle 41 000 jälgija kogunud Merlin Miido, kes on laiemale üldsusele tuntud sisustussaatest „Kodud rahaks“.

Aasta parimate telesaadete ja -seriaalide kategooriasse lisandus argiõhtune Kanal 2 mälumängusaade „15 küsimust“, mida juhib eelmisel aastal parimaks saatejuhiks tituleeritud Jüri Butšakov. Suur rahva poolehoid näitas, et pooletunnine saade ei figureeri iganädalases teletopis ilma asjata.

Eelmisel aastal Eesti seksikaimaks naiseks tituleeritud Keili Sükijainen oli paljude hääletajate arvates jäänud ebavõrdselt välja aasta saatejuhi kategooriast. Parandasime selle vea ja lisasime ta varasema 13 kandidaadi juurde.

Kroonika lugejate arvates peaks aasta seksikaimate meeste niigi uhkes nimistus olema ka koomik Ari Matti Mustonen. Kaks aastat tagasi pääses ta samas kategoorias hääletuse teise ringi ehk oli seksikaimate meeste esikolmikus. Toona pidi ta alla vanduma Franz Malmstenile.

Kui arvad, et ka Sinu lemmikud eetrinäod ja -hääled või hoopis suunamudijad on jäänud valikust välja, siis kirjuta nende nimed julgelt kategooriate all olevatele punkttiirjoontele.

Esimene hääletusvoor kestab 21. aprillini. Seejärel selguvad iga kategooria kolm parimat, kelle seast valivad lugejad võitja. Teine hääletusvoor algab 30. aprillil.

Aasta glamuurseimat auhinnagalat juhivad armastatud näitleja Jan Uuspõld ja endine telesaate „Stuudio“ juht, tuntud investor Katri Teller.

Meelelahutusauhinna toetajad on Balbiino, Unibet, Goldtime, Prike, Põhjala Catering, Eucerin ja TV3.

Hääletamisel osalenud inimeste vahel loositakse välja järgmised auhinnad:

BALBIINO: 3 kotitäit ebareaalseid Classicu jäätiseid

PRIKE: 3 Prike auhinnakotti

EUCERIN: 3 Eucerini tootekomplekti väärtuses 150 €

GOLDTIME: Sif Jakobs Ellisse Lungo Otto hõbekõrvarõngad

PÕHJALA CATERING: Balti jaama turul asuva Põhjala Deli kinkekaart 50 € väärtuses