Mõnusa ja rahuliku olekuga Stefan avaldas neljapäeval oma Instagrami kontol mõtliku ja filosofeeriva olekuga pildi. Fotol kannab ta hallikas-beežides toonides rõivaid, istub puidust pingil ja paistab olevat sügavate mõtete lainel. „Millest ma mõtlen?“ uuris üle 43 tuhande Instagrami jälgijaga muusik postituse pealkirjas.

Stefani hurmav postitus pani aga naljaveskid tööle ja nii mitmedki kirjutasid muusiku värske pildi alla lõbusaid pakkumisi. Küll toodi välja, et Stefan võiks mõelda oma perest või pensionist. Pakuti ka välja, et Dubais puhkav laulja mõtleb hoopis oma kodumaale Armeeniale või mõlgutab hoopis kolimismõtteid.

Enim nalja pakkusid aga humoorikamad pakkumised. Näiteks tõi üks kommenteerija välja, et Stefan võis mõelda šašlõkist. „24/7“ vastas muusik naljaka pakkumise peale. „Kui mugavad jalanõud on,“ tegi teine naljaka pakkumise. „Dudukkist,“ sõnas kolmas ja viitas sellega Armeenia traditsioonilisele muusikainstrumendile.

Leidus ka neid, kes arvasid, et Stefan võiks mõelda uuest laulust. Sellised kommentaare oli paar tükki ning üks neist püüdis eriliselt muusiku tähelepanu. „Sa võid millegi jälil olla,“ vastas Stefan taolise pakkumise peale.