„Kaugel-kaugel, seitsme maa ja mere taga korjasid härra ja proua Merivoo Kuusalus punaseid sõstraid. Ja palusid, et taevas saadaks märgi, kes peaks mängima Mailit. Nende juurde astus Kristini vend, kes oli aiast leidnud suvalise pulga ja kraapinud sinna peale ’’Liisa’’. Ta ütles: „Tegin teile Liisa Pulga.“. Nii sain ma selle rolli,“ kirjeldas näitlejanna oma Instagrami story’des, kuidas ta uue „Tulnuka“ filmis rolli sai.

Uue „Tulnuka“ esilinastusel kingiti Liisa Pulgale ka temanimeline pulk. Meeleolukas järelpidu peeti restoranis Capitol. Vaata pilte SIIT!

Juba enne esilinastust oli müüdud üle 10 000 pileti ja tänu suurele huvile oli avanädalal Eesti kinodes kokku üle 70 seansi päevas.

Kosmoseodüsseiaga ühele poole jõudnud Valdis on tagasi alevis. Labidalöök on Valdise peast pühitud ja ta mäletab kõike! Märt, Ott ja terve alev on aga 20 aastaga kõvasti muutunud ja mäletamisest pole kasu. Egas midagi, poisid peavad jälle Valdisele elu näitama.

Kultusfilmi „Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas“ kauaoodatud täispikk järg toob suurtele ekraanidele vanad tuttavad ja uued seiklused.

Filmis löövad kaasa Märt Avandi, Ott Sepp, Vallo Kirs, Liisa Pulk, Kaia Skoblov, Tõnn Lamp, Indrek Ojari, Ago Anderson, Marek Tammets, Indrek Taalmaa, Merle Jääger jpt.

„Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas“ režissöör ja stsenarist on Rasmus Merivoo („Kratt“), operaator Jako Krull („Kratt“), monteerijad Rasmus Merivoo ja Kristin Kalamees („Kratt“), kunstnik Krete Tarkmees („Kratt“). Filmi produtsentideks on Tallifornia dünaamiline duo Tõnu Hiielaid („Kratt“) ja Rain Rannu („Kratt“)