Alles see justkui oli ju, kui Teatris NO99 sai sünnipäeva-aktsiooni korras katsetatud esmakordset formaati tantsida teatris professionaalsete tantsijate ja koos publikuga musavideote saatel. Samal ajal ka lavasõud pakkudes. Välja see hullus tuli ja hakkas kaasatantsijatele ka pööraselt meeldima aastate jooksul. See algas 10 aastat tagasi. Tähistamaks vägevat verstaposti ja igatsust vägevatega taas lavale minna teeme NO99 Tantsulaagri come-back’i ja lavale pääsevad Tantsulaagri armastatuimad põhisambad läbi ajaloo. Vaid üheks ööks.

Tantsulaagri esitantsijad laval – praegune põhituumik Britt Kõrsmaa, Märt Agu, Oliver Soomets. Come-back’i teevad endised tuumiktantsijad näitleja Maiken Pius ja erilennuga Eestisse tantsib end otse Málagast Veronika „Eluga Hispaaniasse“ Vallimäe. Erikülalised NO99-aegsest näitlejate eri tantsulaagrist on Mirtel Pohla, Klaudia Tiitsmaa ja Rasmus Kaljujärv. No megakuum kamp!

Vana hea Tantsulaager on endiselt pöörase nüansiga tantsupidu, kus tantsitakse muusikavideote inspiratsioonil ja kuumade eestantsijate järgi. Laval tuleb metsik tantsuküte selleks, et saaksid seda lava ees järgi teha – üksi, kahekesi, kambaga. Tule päriselt tantsima!