Lauljanna Getter Jaani tegi oma Instagrami kontole postituse, kus jagas toredat pilti enda lapsepõlvest. Foto juurde kirjutas ta südantsoojendava sõnumi. „Selle väikese Getu nägemine siin pildil tõi endaga kaasa nii palju erinevaid tundeid ja mälestusi,“ alustas ta oma minevikuradadel kõndivat postitust. Postituse juurde lisatud fotol paistab Getter istuvat köögis ning näeb tõeliselt rõõmus laps välja.

Getter lisas postituse juurde, et vaatas kohe pikalt end sellelt fotolt. „Ma vaatan enda väikesele minale silma hästi suure armastusega ja saan aru, et seesama väike Getu on endiselt minuga ja pole kuhugile kadunud, lihtsalt suuremaks kasvanud ja seisab silmitsi teistsuguste väljakutsetega, aga tervitab ennast ja maailma ikka sellesama naeratuse ja säravate silmadega. Vaadata ennast väiksena ja mõelda nendele kõikidele asjadele, mida armastasin üle kõige teha ja vaadata ennast nüüd, kuhu jõudnud olen ja mille kallal hetkel töötan, toob nii suure naeratuse näole ja täidab hinge tohutult suure tänutundega,“ jätkas lauljanna südamlikult.

„Kallistan sind väike mina ja armastan meid!“ kirjutas Getter oma postituse lõppu. Lauljanna postitatud pilt kogus kiiresti sadu meeldimisi Instagramis.

Jaga
Kommentaarid