Ema mõrvas süüdi mõistetud ameeriklanna Gypsy Rose Blanchard (32) pääses aastavahetuse paiku vanglast välja. Muuhulgas jõudis palju välismeedia kajastust saanud Gypsy oma endise abikaasaga valmis teha ka endast rääkiva dokumentaalsarja.

Paar nädalat tagasi teatas Gypsy Rose Blanchard pärast vähem kui kaheaastast abielu, et tema ja ta abikaasa Ryan Scott Andersoni teed läksid lahku. Meelelahutustäht näib aga kiiresti edasi liikuvat, kuna teda on juba väljas nähtud oma endise kihlatuga, kellega ta Springfieldis ringi liikudes käest kinni hoidis ning koos tätoveeringuid teha lasi.

TMZ teatel olid Gypsy Rose ja tema praegune silmarõõm Ken Urker kihlatud aastal 2017, kui Gypsy enda kaheksa-aastast vanglakaristust kandis. 2020. aastal hakkasid aga Gypsy Rose ja õpetajast Ryan Scott suhtlema kirja teel ning 2022. aastal otsustas paar abielluda.

Tundub aga, et Gypsy ja Keni vahel armusäde veel täiesti kustunud ei ole, sest paar suhtleb endiselt aktiivselt ning nii, kui Ken kuulis, et Gypsy on taas vallaline, oli ta koheselt tema ukse taga. Hiljutises TikToki live’is nentis aga Ken, et tema ja Gypsy vahel ei ole midagi intiimset ning nad on lihtsalt sõbrad.

Vaata pilte Gypsyst koos Keniga SIIT!

Lisaks oma partnerite vahetusele on Gypsy meediakaja pälvinud ka hiljuti läbitud ninaoperatsiooniga, mille detaile ta hea meelega avalikkusele jagas. Lõikus tehti 5. aprillil ning väljaandele People rääkis Gypsy, et operatsioon oli edukas. Tal on küll praegu valud, aga nende vastu aitavad hästi valuvaigistid. „Läbi nina ma hingata ei saa, sest see on kinni teibitud, aga 10. kuupäeval vabanen sellest. Tahan oma nina juba õudselt näha!“ teatas ta.