„Ringvaate“ saatejuhid Heleri All ja Hannes Hermaküla käisid elus esimest korda reketipordiala padelit proovimas - nende juhendajateks olid padelit hobikorras harrastavad muusikud Birgit Sarrap ja Jüri Pootsmann.

„Mina nimetan ikkagi üsna kobaks veel selles mängus, aga ma väga armastan seda mängu,“ tutvustas Sarrap. Pootsmann tegeleb tennisega küll rohkem kui padeliga, kuid on siiski ka padelis natuke professionaalsem kui Sarrap. Tennist on Pootsmann mänginud viis-kuus aastat.

„Ma hakkasin tegelikult padelit mängima, kui esimesed väljakud Eestisse, Rocca kanti tulid,“ meenutas laulja. „Nad hakkasid natukene teinetest segama ja siis ma lõpetasin padeli ära. See ajas mind närvi ka ikkagi päris palju, sest ma ei osanud alguses,“ muigas ta.

Sarrap kuulis padelist tänu sõbrannadele. „Alguses avastasime, et me oleme kohutavalt kobad selles - see ei tulnud meil üldse välja, aga me ei loobunud, sest see oli vahva ja tore,“ nentis lauljatar. „Ma usun, et mina olen väga hea näide, et absoluutselt kõik suudavad seda mängida, sest lapsepõlves olin ma pallimängudes kõige kobam ja pigem puudusin nendest tundidest, kui kehalises palli katsuma pidi,“ lisas ta. „Padel ja pilates on sellised asjad, mis minu ellu täitsa tugevalt kuuluvad.“

Uudset spordiala harrastavad näiteks Eesti kuulsustest veel Stig Rästa, Taavi Immato, Andres Puusepp, Silver Laas ja Sepo Seemann.