Möödunud nädalavahetusel toimus Ameerika Ühendriikides West Virgina osariigis Charlestoni linnas mälestusteenistus näitlejanna Jennifer Garneri isa William Jack Garneri jaoks. Jennifer isa suri nädal varem 85-aastasena ning mälestusteenistust kanti üle Facebooki vahendusel.

Mälestusteenistusel äratas enim tähelepanu Jenniferi ja tema endise abikaasa Ben Afflecki 15-aastane laps Seraphina Rose. Ta kandis musta ülikonda ja ta juuksed olid lõigatud siilipeaks. Enne, kui nooruk teenistusel piiblist pärit salmi lugema hakkas, tutvustas ta end kohaletulnutele. „Tere, minu nimi on Fin Affleck,“ sõnas kõnepulti astunu.

Lühikeste juustega märgati teismelist Afflecki juba tänavu veebruaris, kuid nüüd tutvustas ta end ametlikult avalikult uue nimega, vahendab Daily Mail. Toona kandis ta rohekat seljakotti, millele oli tikitud nimi FIN.

Palju on Finile toeks olnud Afflecki abikaasa Jennifer Lopezi 16-aastane tütar Emme Maribel Muniz, kellele viidatakse sooneutraalsete sõnadega. Kaks teismelist saavad hästi läbi ja on teineteist toetanud.

Lisaks Finile kasvatavad endised abikaasad Jennifer Garner ja Ben Affleck 18-aastast Violet Anne’i ja 12-aastast Samueli. Paar abiellus 2005. aastal, kuid nad läksid lahku 2015. aastal ning kolm aastat hiljem jõudis nende lahutus lõpule.