Teisipäeval jagati Beverly Hillsis 2024. aasta Fashion Trusti auhindu, kus tuntud glamuursed moeikoonid kokku kogunesid, nende hulgas ka Paris Hilton.

43-aastane Hilton tõmbas endale kogu tähelepanu, kui saabus moegalale mustas läbipaistvas kleidis, mille alla oli ta otsustanud rinnahoidjaid mitte panna. Siiski jäi endine tõsielustaar sündsuse piiridesse, kattes oma rinnanibud nahavärvi kleebistega. Parise riietust kaunistasid õhukesed mustad sukad, mustad kontsakingad ja käekott. Lisaks olid Parisel staarile kohaselt ees suured päikseprillid, mille tagant ta korraks kelmikalt välja piilus.

Paris Hilton

Paris Hilton

Hiljuti tähistas Hilton oma poja Phoenixi ühe-aastaseks saamist - tema poeg sündis 16. jaanuaril 2023. Teine laps, pisitütar London, sündis tõsielustaari perekonda 2023. aasta novembris. Mõlemad Hiltoni lapsed on sündinud surrogaatema abiga. Kui oma poega on Hilton senini hea meelega sotsiaalmeediasse postitanud, siis tütre nägu ta veel avalikkuse ette toonud ei ole.

Hilton ja tema abikaasa Carter Reum (42) abiellusid 2021. aasta novembris, Reumil on eelmisest kooselust ka kümneaastane tütar.