„Meie koos saatusliku kohvriga. Esimest korda elus juhtus nii, et võõrad inimesed haarasid lindilt meie kohvri ja meile jäi nende oma. Enda eskimusest said nad alles aru koju Cambridge’i jõudes. Ehk kaks ekstra tundi lennujaama kohvikus ja olemegi sihtpunktis,“ jagab Anna Pihl sotsiaalmeedias oma pere reisiseiklusi.

Anna ja Kristjan Pihl perega Londonis

Lapse sünd muutis elu

Kristjan kinnitas Pere ja Kodule antud intervjuus, et lapsevanemaks saamine on olnud kõige ägedam ja õpetlikum aeg tema elus. Ta kirjeldas, kuidas püüab tütrega maailma asjadest rääkida, talle ümbritsevat elu ja inimesi kirjeldada – on näha, et beebist on saanud laps, kes mõistab ja suhtleb vastu. Kristjan oli seda hetke ammu oodanud.

Asta sündis kõige sügavamal koroonaajal 2020. aasta märtsikuus ja pidi oma esimesed elunädalad veetma emaga haiglas. Kristjan sai naisperele vaid aknast lehvitamas käia. „Kohati meenutas olukord nõukogude aega, kui isad sünnituse juurde ei pääsenud. Seisin tunde palati akna taga ja jälgisin, kuidas Anna lapsega tegeleb. Ise samal ajal mõtlesin, kuidas ta selles küll juba nii osav on,“ mäletas mees.