Austraaliast ja Uus-Meremaalt alanud maailmatuur toob Ville Valo 17. aprillil Tallinna Helitehasesse ning samuti meie lõunanaabrite lätlaste ja leedukate juurde. Baltikumi kontsertidest on Riia oma välja müüdud ning ka Vilniuse ja Tallinna kontsertide piletid on otsakorral. Ville Valo soojendusesinejaks on Inglise gootiroki artist Zetra.

Kreeka kontsertidel esitas Ville Valo 20 lugu, neist pooled olid HIMi suurhitid nagu „The Funeral of Hearts“, „Join Me in Death“, „Poison Girl“, „The Kiss of Dawn“, „Gone With the Sin“, „When Love and Death Embrace“, „Rip Out the Wings of a Butterfly“, „Killing Loneliness“, „Right Here in My Arms“, „Buried Alive by Love“. Ka uue albumi lood nagu „Neon Noir“, „Loveletting“, „Salute the Sanguine“, „Run Away From the Sun“ ja „Saturnine Saturnalia“ oli fännide poolt vaimustusega vastu võetud.

Teatavasti läks HIM laiali 2017. aastal, misjärel võttis Ville Valo loomingulise pausi naastes 2023. aastal muusikapüünele albumiga Neon Noir. Ville Valo esineb Eestis 17. aprillil Tallinna Helitehases. Viimati sai artisti Eestis näha 2010. aastal Õllesummeril.