Puerto Rico päritolu laulja Ricky Martin vallutas Madonna kõrval lava pühapäeval Florida osariigis Miamis toimunud kontserdil. Madonna astus seal üles oma Celebrationi maailmaturnee raames ja kutsus fännide üllatuseks lavale ka Martini. Laval asetses nende jaoks kaks tooli ning kaks muusikut istusid seal loo „Vogue“ ajal. Nad hoidsid käes valgeid punktikaarte ja hindasid modelle, kes pala ajal mööda lava catwalki tegid.

Tantsijad tegid laval ka vallatusi - näiteks pakkusid seal Martinile mitut sületantsu. Pärast sensuaalseid tantsuliigutusi köitis Martin aga fännide tähelepanu hoopis teisel põhjusel - spekuleeriti, et tantsijad tekitasid lauljale erektsiooni. Eriti populaarseks muutus ühe fänni Twitterisse postitatud video kontserdist, kus tõesti oli Martini pükstel ühte suuremat mügarikku märgata. „Oota Ricky Martin, kas see on...“ jättis ta oma lause postituses lõpetamata.

Tolle Twitterilõime kommentaarides on mitmeid viiteid sellele, et midagi suuremat Martini pükstes tõepoolest oli. „Ei saa teda süüdistada,“ nentis üks fänn Martini olukorda laval kommenteerides. „Näeb küll selle moodi välja,“ sõnas teinegi.

Leidus ka fänne, kes selgitasid laulja pükstes toimunut palju loogilisemalt. „See on lihtsalt see, kuidas pükste jalgevahe tõuseb, kuna tal on kottis püksid,“ kommenteeris seal üks fänn oma nägemust Martini pükstega toimunust.

Mis tegelikult Martini pükstega toimus, pole tänaseni teada. Laulja pole ise kontserdil toimunud kommenteerinud, vahendab Independent.