Esimese asjana küsisid saatejuhid, kus Ant Nurhan vahepeal oli ja millega tegeles? „Ikka lapse kasvatamine on suur osa. Aga käisin siin-seal, kõik stuudiotunnid kasutasin uute lugude kirjutamise jaoks. Siis tulingi tegelikult kahe-kolme kuu pärast ja pakkusin 12 demot. Minu mulje oli, et neile kõik meeldis,“ rääkis Ant, kes andis täna hommikul oma esimese soolosingli „Tähealleel“.

Küsimusele, kas Ant on täna seal punktis, kus ta tahab olla, vastas superstaar: „Peale superstaarivõitu ei ole koolitust. Seal on suur tiim, kes tegeleb igasuguste asjadega sinu jaoks, et sa laulaksid järgmisel nädalal kõik hästi. Meil on label ja booking manager, aga päeva lõpuks sa oled üksi, kõik vaatavad sinu poole, sul ei ole enam Maikenit (Eesti tuntuim lauluõpetaja - toim). Selles mõttes on väga raske.“

Ant lendas aasta alguses koos abikaasa ja lastega Türki koos lähedastega aega veetma. Türgi köögi kohta ütles Ant, et kõik teavad esimese asjana kebabi, kuid tegemist on vaid väikese osaga. Eesti toidu kohta ütles Ant, et algul oli see igav, aga sellega harjub ära. „Mina elan nagu eestlane, mul on eestlasest naine,“ ütles Ant, et ta on värske kala inimene.

12. aprillil toimub Alexela kontserdimajas Eesti filmi- ja teleauhindade gala EFTA 2024, mille kavas on lisaks eelmise aasta parimate filmi- ja teletegijate auhindamisele ka suursugune muusikaprogramm. Esimesena avalikustatud esineja on Ant.