Näitleja Piret Krumm meenutas telesaates ühte piinliku apsakat, mis oli aset leidnud Helsingi-Stockholmi liinil sõitval kruiisilaeval. Piret oli laeval ametis õhtuses varietees lauljana. Artistidel on laeval komme, et olemas on kaks koosseisu - kui üks töötab, siis teine puhkab. Samas olid kõikidel esinejatel ühed ja samad kostüümid. „See, kellega ma kahasse tegin neid rolle, meil olid samad kostüümid,“ selgitas Piret.

See esineja, kellega Piret kostüümi jagas oli temast olnud teps õhem ning Piret oli olnud uhkema siluetiga. Viimase numbri eel oli tal 12 sekundit, et oma riided ära vahetada ja uus kostüüm selga panna. Tal oli vaja selga saada suur seelik ja selle peale käiv vest. Vest käis kinni krõpsuga ja rindade peal asetses väike haagikene. „See hoidis kogu minu puhvetit kinni,“ kirjeldas näitleja.

Lavale minnes oli Piret tundnud, et selga pandud vest on kitsas. „Sinna alla enam mitte midagi muud ei mahtunud,“ kommenteeris ta veel. Finaalnumbriks oli olnud lugu „This is The Greatest Show“ filmist „The Greatest Showman“.

Laval oli number väga kihvt olnud - tantsijad tegid igat pidi saltosid. Viimases fraasis pidi Piret laulma suurelt ja uhkelt ning näitas ka veel käega suurejooneliselt viibates, et laval on tõepoolest „The Greates Show“. Käeviipega samal ajal oli aga tema kostüüm kärisenud lahti ja haak lennanud eest ära.

„Esireas oli üks Soome mees, kes ütles: „Ihana!““ rääkis Piret, mille peale terve seltskond saates naerma puhkes. Piret oli publikut tänanud, ilusat õhtut soovinud ja seejärel laval lahkunud.

Jaga
Kommentaarid