Esmaspäeval postitas Salma Hayek Instagrami lõbusad bikiinipildid, kus saab teda suurepärases vormis näha. „Kui sinu perekond ei lase sul rahus bikiinifotot teha,“ kirjutas ta naljatedes fotoseeria alla, kus üks pereliikmetest teda samal ajal veega pritsib. Veemõnusid nautis Hayek sinisemustrilises nappides bikiinides, mis tema kauni liivakellakujuline keha esile tõid.

„Kes iganes need pildid tegi, võidab oma elus. Isegi pime inimene teeks sinust ükskõik, mis tegevust tehes, suurepärased fotod. Sa oled ikooniline,“ õhkas üks fännidest. „Igavesti täiuslik figuur,“ kiitis teine. Ka kiitsid fännid Hayeki loomulikku ilu.

Ühe lapse ema Hayek on varasemalt nentinud meediale, et tema ilu saladus on pidev mediteerimine. Ka on nätlejatar kinnitanud, et ei ole kunagi endale ilusüste teha lasknud.

„Paljude terviseprobleemide tõttu on mul välja kujunenud kummaline mediteerimisviis, mida ma muudkui iseseisvalt edasi arendan. Ma võin seda teha tundide kaupa, sest sel ajal ei taju ma aega - see on nii lõbus,“ kirjeldas staar.