16. mail 2009 võitis Rybak Norra esindajana Eurovisioni lauluvõistluse Moskvas. Laulu „Fairytale“ eest sai ta 387 punkti

Meil on võitja olemas!“ kirjutab üks YouTube’is loo kommentaariks. „Tants sobib selle looga ideaalselt,“ arvab teine.

Mehed astusid aprilli alguses üles Eurovisioni eelpeol Barcelonas ja pidid seal aru andma nii oma pika pealkirjaga loo kohta kui ka selgitama, mida nad õigupoolest laval teevad.

Mehi püüdsid kinni mitmed auluvõistluse fänniportaalid ja tegid Eesti eurolaululikutega intervjuusid. Peamiseks jututeemaks oli nende esitatava pala pealkiri, mis hoiab praegu Eurovisioni ajaloo pikima pealkirjaga võistlusloo tiitlit. Muusikud tõdesid portaalile Eurovoxxi portaalile kergel huumorinoodil, et just see oligi nende plaan Eurovisionil. „Lihtsalt pealkiri - see on kõik, mis meil on,“ viskas Korea nalja.

5MIINUST ja Puuluup on ka pidanud fänniportaalidele korduvalt oma pika pealkirjaga lugu hääldama ja selgitama, kuidas loo pealkirja peaks meelde jätma. Päevakoer soovitas loo pealkirja meelde jätta nii, et see tuleb paberile kirjutada, paber padja alla panna ja siis magama minna. Korea nipiks on aga Eesti eurolugu kõrvaklappidest mängima panna ja siis magama minna.

Palju tähelepanu on pälvinud ka Hiiu kannel ehk talharpa, mida Puuluupi lauljad laval mängivad. „See on väga vana, tuhat aastat vana instrument,“ selgitas Ramo pilli fänniportaalile ja võttis ka väikese viisijupi sellega üles.