Naine ütleb tagasihoidlikult, et nii tuntud ta ka ei olnud, et pärast nii pikka aega teda tänaval ära tuntaks. „Inimesed ikka unustavad … mulle see iseenesest sobib,“ muigab ta. Tal on hea meel, et praegu tuntakse teda pigem psühholoogi ja unespetsialistina.

2009. aastal osales suures telesõus Kene Vernik, kes saavutas kaheksanda koha. Sel aastal toimus mitmeid muutusi nii õhtujuhtide kui ka kohtunike seas. Nimelt asendas kohtunike ridades Heidy Purgat Maarja-Liis Ilus ning õhtujuhtideks said Tanel Padar ja Ithaka Maria Rahula.

Kene Vernik

Ehkki Kene Verniku sõit superstaarisaates jäi üpris üürikeseks, jätkas ta sellegipoolest muusikukarjääri. 2010. aastal osales ta koosseisuga Mimicry Eesti Laulu konkursil, kus saavutas looga „The Storm“ samuti kaheksanda koha.

Nüüdseks on Vernikust saanud psühholoog ja unenõustaja, kes on andnud välja ka raamatu „Hea une teejuht“. Kene unealane teekond sai alguse 2006. aastal, mil ta õppis teisel kursusel psühholoogiat. Muu hulgas alustas ta kohe tööd Tartu Psühhiaatriakliinikus unekeskuse osakonnas. Tal on Tartu Ülikoolist magistrikraad psühholoogia alal.