Kuigi Luhats väisab üritusi vägagi pilkupüüdvate rõivastega, siis ta kinnitas Kroonikale antud intervjuus, et tema jaoks mängib eelkõige rolli mugavus. Ka Tallinna moenädala esimesele õhtule oli ta tulnud mugava Ivo Nikkolo pintsaku ja pükstega, kuid nende alla oli ta pannud firma Marc & Andre ujumistrikoo. Miks? „Me oleme ju kus? Kalev Spaas! Mine tea, võib-olla õhtul hüppame veel vette ja teeme väikese ujumistiiru,“ viskas Luhats nalja.

Kui tavaliselt panevad seltskonnadaamid moenädalale selga oma kõige kallimad ja eksklusiivsemad riideesemed, siis uurisime Luhatsilt, millise tema riidekapis pesitseva eseme eest on ta pidanud kõige rohkem raha välja käima. Vägagi poliitkorrektse vastusega tõdes teletegija, et ta ei tahaks hinnasilte külge panna. „On esemeid, mis on tulnud või kingitud koostööde raames või moedisaineritelt. Ma peaks kõige kallimataks esemeteks neid, millel on mingi sentimentaalne väärtus,“ selgitas Luhats ning lisas, et kindlasti kuulub sinna sekka näiteks Ester Kannelmäe poolt tehtud pulmakostüüm.

Kuigi naise riidekapist leiab mitmeid üpriski hinnalisi moedisainerite teoseid, siis kulutab Luhats enda sõnul riiete ostmisele vähe raha. „Ma olen siiski peps, et kui miski mulle garderoobi juurde tuleb, siis peab ta sobituma olemasolevate teiste asjadega,“ selgitas ta.