Rõõmust ja uhkusest pakatav Kristjan rääkis, et tema elukaaslane Greta on Tallinna moenädalal modell. „Tema tuli näitama kleite. Ja mina tulin ka vaatama, mis ilus kleit see on. Kas see rabab mind taaskord? See on hämmastav, see on uus maailm, mis minu jaoks on avanenud, moesõud. Ma ei ole olnud moesõudel käia. Need on mõnes mõttes nagu lavastused - igaüks on omamoodi lavastus. Ma vaatangi, mis lavastus täna avaneb,“ muljetas Kristjan moenädalal Kroonikale.

Näitleja tunnistas, et on küll vaadanud erinevaid moesaateid ja -seriaale, kuid ise on ta moedisaini valdkonnas võhik. „Ma olen ikka suhteliselt heteromees, et noh... Hea, et mul selline hea särk on, mida selga panna. Enam-vähem triikisin ära ka,“ viskas ta pisut nalja ja palus humoorikal noodil kaameral tema välimust mitte sisse suumida.

Oma suhete jooksul on Kristjanil välja kujunenud oma stiilitunnetus ja ta on nende jooksul saanud enda sõnul moeteemadel treenitud meheks. Näitleja tunnistab, et abielus olles ta seega nii hästi riides ei käinud kui nüüd ning suhtes olles on ta riietuselt oma partnerite nägu olnud. „Panevad ikkagi naised natuke riidesse mehi küll,“ lausus Kristjan veel.

Milliseid moenõuandeid Kristjan jagab? Kui palju ta on nõus ühe ilusa riideeseme eest välja käima? Vaata lähemalt videost!