Kristjan ja Mart selgitasid, et nemad elavad saates ikkagi meeskarakteritele kaasa. „Ausalt öeldes ei teagi, mis seal saatuslikuks saab nii väga... See on alati selline tunnetuslik küsimus. Saates võib ju mõelda ühtepidi, kodus televiisori ees diivanil istudes tundub võibolla asi hoopis teistmoodi, et võibolla tegime vale valiku,“ mõtiskles Kristjan, et sel korral lihtsalt otsustati nii.

„Oleme ausad, et siin on moodustunud ikkagi muster, et selle saate võitjaks osutub mõni ilus, sitke loom, kellest on näha, et ta on noor, ja sellised pussakad nagu Saunavihad või mingid Juustukuhjad või Heinavaod – nad ei saa lihtsalt võita. See ei ole reaalne,“ arvas Mart naljatledes.

Miks ei ole aga enesekindel detektiiv Mart ühtegi karakterit veel ise õigesti arvanud? „Tüdrukud pakuvad neid asju, mida Mart – tegelikult mõnel määral ka mina –, oleme ette söötnud, ja sealt tulevadki need õiged vastused. Tegelikult seisab mastermind kogu selle asja taga teie eest,“ viitas Kristjan Mart Sandrile.

Mis on Kristjanil naiskitarristide vastu ja kas ta arvab, et mõne maski taga võiks ka Teet Margna peituda? Vaata videost lähemalt!