Kid Cudi oli üks tänavustest Coachella festivali üllatusesinejatest, kuid tema esinemine ei läinud nii, nagu ta planeerinud oli. Oma etteaste keskel murdis ka ootamatult jalaluu.

Platvormil X jagatud videost on näha, kuidas Cudi väänas oma pahkluu välja, kui ta jalalaba kogemata lavatehnika taha kinni takerdus. Seepeale hüppas muusik lavalt alla ning jäi maha lebama ja abi ootama. Õnnetus juhtus tema hittloo „Memories“ ajal.

Räppar andis hiljem sotsiaalmeedias fännidele teada, et on tõepoolest jalaluu murdnud ning oli vahejuhtumist üllatunud. „Mul ei ole kunagi varem ühtegi luumurdu olnud, nii et see on päris hull.“

„Ma tahan kõiki tänada heade soovide eest ning selle eest, et tundsite minu pärast muret. Armastan teid. Kuulsin teid kaasa elamas ka siis, kui mind oli juba lavalt ära viidud. Te tõite suure naeratuse mu näole,“ kirjutas Cudi pärast õnnetust.

Hoolimata Coachella etteaste valusast lõpust oli eelmine nädal siiski Cudi jaoks suurepärane, sest kolmapäeval avalikustas ta, et on kihlunud enda disainerist kallima Lola Abecassis Sartorega. „Elu on pöörane ja just siis, kui mu tulevik eriti ebamäärane tundus, muutus see Lolaga koos olles kristallselgeks,“ kommenteeris Cudi.