JoJo Siwa (20) hakkas näitlemisega tegelema juba üheksa-aastaselt, kui ta astus üles enda ema kõrval USA tõsielusarjas „Dance Mom“. Pärast saatesarja teist hooaega sõlmis ta lepingu telekanali Nickelodeoniga ning lõi kaasa mitmetes filmides ja sarjades. Viimasel ajal on lapsstaar hakanud keskenduma rohkem muusika avaldamisele, äsja ilmus tal kaasahaarav popsingel „Karma“. Instagramis on JoJo kogunud endale muljetavaldavad 11 miljonit jälgijat ning TikTokis lausa üle 45 miljoni jälgija.

Platvormil X hakkasid hiljuti ringlema aga murettekitavate fännide säutsud selle kohta, kuidas JoJo ema oma last kasvatanud on. Nimelt tuletas üks fännidest meelde, et aastaid tagasi tunnistas JoJo, et tema ema hakkas tal juba kahe aastaselt - või võibolla isegi nooremalt - juukseid värvima.

„Ma sain täna teada, et JoJo Siwa ei ole loomulik blond ja ema on tal juukseid blondeerinud alates sellest, kui ta kahe-aastane oli,“ säutsus fänn.

Sarjas „Dance Mom“ tunnistas JoJo ema Jessalynn, et miski pole tema jaoks liiast, kui see tema lapsele kasu toob, enne kui oma üheksa-aastase lapse juukseid värvima hakkas. „Olen oma juukseid värvinud alates sellest, kui olin kahe-aastane, võibolla olin isegi veidi noorem,“ kommenteeris JoJo toona. „Ma ei ole loomulik blond, ma olen tegelikult brünett.“

Paljud Siwa fännid, kes nooremana ei osanud sellele kuidagi reageerida, nentisid nüüd, et tegemist on võika ülestunnistusega ja sellist vanema käitumisviisi võiks isegi ahistavaks nimetada. Kuigi juuste värvimise mõju lastele ei ole laialdaselt uuritud, siis enamik teadlasi nõustub, et tegemist just hea ideega ei ole.