Kristjan Jõekalda (52) läks ööl vastu esmaspäeva enda abikaasa Maris-Janega (51) ning poegade Kristoferi (22) ja Robertiga (15) Disneylandi reisile ning jagas reisiretkest lõbusaid kaadreid Instagrami vahendusel.

Kristjani story’dest selgub, et lennukile suundus neljaliikmeline perekond öösel kell pool neli ning Pariisi lennati läbi Riia. Kohale jõudsid Jõekaldad maagilisse Disneylandi lõuna paiku. Kristjan tähistas puhkuse algust vahva klõpsuga, kus ta poseerib nagu Miki-Hiir.

Kristjan Jõekalda Disneylandis.

Mõned minutid enne eelnevat klõpsu jagas Kristjan ka pere-selfit Disneylandi väravate ees.

Kristjan Jõekalda perega

Lisaks mahtus meelelahutuslike piltide vahele üks mossis näoga klõps, mille taustal on näha kuulsat Uinuva Kaunitari lossi.

Kristjan Jõekalda Disneylandis.

Kristjan on varasemalt nentinud, et inimeste vahel algavad tagasilöögid siis, kui vaadatakse ainult tagasi ning ei elata tuleviku nimel. „Kui kaks inimest on nii kaua koos olnud kui meie Teeduga, on selge, et meil on väga hästi. Ja minu abikaasa Maris läheb iga päevaga ilusamaks. Elu teeb mulle kogu aeg silma,“ rääkis telemees Kroonikale enda 50. sünnipäeva eel. Marisega koos on Kristjan veetnud juba aastakümneid.

„Tüdrukud on toredad, aga ma kohe näen neis tekkimas probleeme. Jumala eest, ma ju tean, et igale ilusale õhtule ja ööle järgneb hall hommik – milleks? Elu on selleks liiga hea, et seda rikkuda,“ jagas Kristjan toona mõtted, et tema truu pereelu elamist ei kahetse.