„Minu otsus oli kergemalt vananeda. Tean, et olen selle ise auga välja teeninud treenides ja tegutsedes. Mina tean, et soovin lähedaste ja lapse jaoks kaua olemas olla. Ja kui ma saan ise selle heaks midagi ära teha, on just praegu õige aeg,“ innustab ta kõiki eluga kaasas käivale vanadusele mõtlema.

Ilukliiniku Health Clinic kodulehel asuvas blogis paljastati tänavu veebruari lõpus fakt, et Eesti ühele nõutuimale taustalauljale tehti eelmisel sügisel reieplastika, mille tulemusel sai Dagmar vabaks üleliigsest nahast.

Oma sissekandes tõdes ta, et polnud varem ilukirurgiaga kokku puutunud, kuid leiab, et kui inimesel on seda vaja, siis on vaja. „Minu ajendiks oli suur kaalulangus, millega ma olen tegelenud juba aastast 2019. Reitel oli üleliigset liiga palju, mis iseenesest tagasi ei tõmbunud. Kes siis ei tahaks kaunis ja enesekindel välja näha näiteks rannas või magamistoas oma kallima kõrval?“ selgitas ta põhjust, mis ajendas teda noa alla minema.

Samas postituses selgus, et kuigi tegemist oli lauljatari ja ilukliiniku vahelise koostööga, siis osa operatsiooni maksumusest tuli tal endal tasuda.

Vaata enne ja pärast pilte järgnevast postitusest (kliki paremal noolel):

Jaga
Kommentaarid