Nagu Walesi perekonnas on traditsiooniks saanud, siis sünnipäevalapsest avalikustati portreefoto, mille autoriks on eranditult just Catherine. Kui mõned nädalad tagasi tähistas sünnipäeva Charlotte’i noorem vend Louis, hakati spekuleerima, kas traditsioon jätkub ajal, mil Catherine on vähiga võitlemas. Kuigi printsi portreefoto postitati alles pärastlõunal, mitte südaööl nagu oli tavaks saanud, said kuningliku perekonna jälgijad kinnituse, et traditsioon jätkub.

Täna avaldatud portreefoto on tehtud mõned päevad tagasi ning Daily Maili sõnul peitub seal väikene vihje Charlotte’i vanavanaemale ehk kuninganna Elizabeth II-le, kes lahkus meie seast 2022. aasta varasügisel. Nimelt on printsess poseerimas lillepõõsa kõrval, mis sai eelmise sajandi keskpaigas nimeks Clematis Elizabeth. Tegemist oli ühe esimese taimega, mis lõpuks üle 70 aasta troonil püsinud monarhi järgi nime sai.

Mitmed Waleside Instagrami konto alla kommenteerinud inimesed märkisid, et Charlotte on aina enam oma isa Williami nägu minemas. „Copy-paste oma isast,“ teatab üks kuningliku perekonna jälgija. „Ta läheb aina enam Williami nägu,“ ahhetab ka teine kommenteerija, kelle kirjutis on saanud sadu meeldimisi. Leidub loomulikult ka neid, kes vaidlevad vastu ning leiavad, et Charlotte’i näojoonest kumab läbi ka raske tervisemurega võitlev Catherine.