„Oleme kolmekesi: mina, Liisa ning Liisa ema Merike, kes elab Norras,“ selgitab Terras. Ta lisab, et idee Norrasse minekuks tuli Liisa poolt.

„Võtsin sellest ideest kohe kinni, sest ma polnud veel kunagi ühegi viikingiga kohtunud ehk Norras käinud,“ lisab ta.

12. aprilli õhtul saabusid nii mitmeidki TV3 tuntud eetrinäod EFTA galale. Enim tähelepanu püüdsid telekanali uudistesaate „Seitsmesed uudised“ ankrud Liisa Aadussoo ja Sander Terras.

Kroonika ajakirjanike ja piltnike tähelepanu pälvisid EFTA galal TV3 uudistesaate ankrud Liisa Aadussoo ja Sander Terras. Kroonikale teadaolevalt on „Seitsmeste uudiste“ saatejuhid teineteist leidnud.

Ka galal oli märke, et midagi nende vahel on. Tähelepanelikud Kroonika ajakirjanikud märkasid, et Liisa ja Sander olid tõelised turteltuvid ja kudrutasid armsalt koos.

Sander ja Liisa alustasid „Seitsmeste uudiste“ ankrutena mõlemad eelmisel aastal. Sander startis uues ametis mullu jaanuaris, Liisa eelmise aasta mais. Enne uudisteankruks saamist oli Sander sama uudistesaate reporter ja toimetaja.

Liisa Aadussoo on lõpetanud Balti Filmi- ja Meediakooli ristmeedia erialal, olnud sotsiaalmeedia toimetaja raadiojaamades Star FM ja Power Hit Radio ning reporter ja ankur saates „Tallinna uudised“. Lisaks „Seitsmeste uudiste“ ankruametile jätkab ta ka uudistereporterina.