Kuna Kroonika otseblogi jälginud inimesi huvitas see, miks polnud ühes laulu tähtsaimas kohas kuulda Lanceloti häält, siis uurisime meestelt järele, miks mikrofon ei töötanud. Eurolaulikud lubasid probleemiga tegeleda, sest nad isegi ei teadnud, millest võis tehniline apsakas tuleneda. „Belglased, ma arvan,“ nimetas Kohver süüdlasena finaali ukse taha jäänud konkurendi. Mehed pakkusid välja aga kompromissi, et finaalis pannakse tööle ainult Lanceloti mikker.

Kohaennustusi mehed teha ei soovinud. Samuti ei tahetud spekuleerida, kas midagi saaks ka paremini teha. „Ärge pange meile survet peale,“ teatas Päevakoer. Selle jutu peale esitlesid 5Miinust ja Puuluup tänavuse euroloo uusverisooni. Ühtegi sõna laulus ei muudetud, sest kogu pala esitati selliselt, nagu nad oleksid mesilased.

Kuigi joviaalses tujus mehed nägid välja sellised, et tahaksid edasipääsu hea meelega hommikutundideni tähistada, siis hommikul tuleb olla juba uues lavaproovis ning kaks väga pikka päeva ootavad ees. Samal ajal on Malmösse sõitnud ka nende pruudid, vanemad ja mõnel ka lapsed. Nagu Kohver teatas, siis: „Kõik nende kõige tähtsamad naised on kohal.“

Päevakoeral oli nende õhtust juba oma teooria: „Siin on kaks varianti praegu: kas nad on hotellis juba joogised või juba magavad.“ Mehed olid teadlikud ka sellest, et Eesti rahvusringhääling oli hotelli juba mingi olengu organiseerinud. „Aga seal saavad osaleda ainult need delegatsiooni liikmed, kes ei pea juba kell 10 siin tagasi olema,“ ütles Korea sarkastiliselt.

Kuigi nooremad mehed oleks hea meelega peole läinud, siis Puuluubi Marko tõestas, et nende grupis on ka teine äärmus. „Ma juba magan,“ teatas ta keset intervjuud surmtõsise näoga.

Vaata videost!