Kui tippkokk Joel Ostrat koos elukaaslase Lauaraga Toronto reisilt saabus, ootas neid Eestis ees juba värske pereliige. „Tulime reisilt ja maandudes ootas ta meid Tallinnas. Kutsikas sündis esimesel märtsil ning saime ta Poolast. Kindlasti hakkab ta meiega igale poole kaasa reisima,“ muljetab Joel Õhtulehele.

Joel Ostrat sai uue pereliikme: Viszla tõugu koera Mango

„Koerainimesed oleme kõik, aga eks ta Laura eluunistus on olnud,“ räägib Joel, kelle hommikumantel oli täna oma Viszla tõugu koera ilaga kaetud.

Ostrat teatas 2022. aasta augustis, et läks oma abikaasast Therese Ostratist lahku. „Kasvatame jätkuvalt ühiselt oma armsat poega, kelle heaolu kaitseks palume mõistvat suhtumist ning meediarahu. Seetõttu on see meie ainuke avalik kommentaar sellel teemal,“ kirjutas mees avalikus pöördumises.

Sama aasta novembris ilmus mehe sotsiaalmeediasse foto sellest, kuidas üks noor näitsik tuntud mehe rinnal lebab ja valget veini trimpab. Selgus, et tegemist on telekokast 20 aastat noorema Laura Lokiga, kes on pärit ja elab samuti Tartus, nagu Ostratki.

Sama aasta detsembris käis Ostrat külas Star FM-i hommikuprogrammis. Juttu tuli ka meedias ilmuvatest pealkirjadest, mida restoraniärimehest avaldatakse. „Ma ei loe uudised ja ma ei julge ennast guugeldada. Sellel kellaajal, kui meie noorte pruutidega ringi liigume, on ajakirjanikud juba nii tahmas ja nad ei suuda fookusseerida,“ rääkis Ostrat naljatledes.