Suurejoonelise finaali esimene läbimäng möödus Eesti jaoks pealtnäha edukalt, kuid oli tunda, et eile õhtul nähtud säde oli täna hommikul puudu. Kui reede esimestel tundidel sai 5Miinuse ja Puuluubi meeste käest uuritud, et miks Lanceloti osa läbi teleekraani ei kostu, siis ei osanud mehed seda kuidagi selgitada. Ei tea, kas Lanceloti vaigistamine on taotuslik või mitte, sest reede hommikuses proovis oli taaskord tema salmis kuulda Puuluubi Ramo Tederit täiesti selgelt, kuid räppari hääl tuli vaid õrnalt läbi. Vaata videost!

Õnneks on meestel veel kaks läbimängu, kus finaaliks asjad perfektsuseni lihvitakse. Niigi magamata meestel on täna ees aga pikk päev, sest siin artiklis kajastatu läbimängu järel tuleb täna õhtuks end kokku võtta, sest siis leiab aset rahvusvahelisele žüriile mõeldud show.

Nagu Eurovisionil traditsiooniks, siis finaalis moodustavad ekspertidest koostatud žüriid 50% punktide arvust. Kuna „(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi“ pole sedasorti eurolugu, mis tavaliselt žüriidele peale läheks, siis tuleb täna õhtul eriti palju oma lavashow ja positiivse energiaga mängida.