Väikesed arutelud leidsid pundi sees aset Eurovisioni finaalis kui ka poolfinaalis kohtade saavutamisega. „Kokkuvõttes olime me ikka kuskil seal top 10,“ võttis Korea olukorra kokku. „Vaikselt valmistume Austria ja Itaalia turneeks,“ ütles Päevakoer ja viitas sellega kahele riigile, kelle žüriid Eestile finaalis punkte andsid.

Järgmist arutelu pakkus küsimus magamise kohta ja artistid hakkasid mõtisklema, kui palju keegi Eurovisioni ajal magada sai. Marko sõnas, et pidi leidma Eurovisionil hetki, kuhu 10-15 minutit pikk uinak mahutada. „Muidu poleks vastu pidanud sellele tambile seal,“ lausus ta. Korea nõustus temaga: „Ikka kestvussport selles mõttes, oli kõva maraton.“

Eurovisioni proovides pakkus fännidele muret see, et Lanceloti mikrofon ei paistnud töötavat ja otsepildis kõlas tema hääl üpriski nõrgalt. Ülejäänud seltskonnaga Lancelot lauluvõistluselt ei naasnud, kuid teised artistid aitasid selgust saada, mis tema mikrofoniga siis juhtus. „See on protest, et teda ei ole täna siin praegu. Ta ütles, et aitab sellest jamast. Ta viskas kohe mikri nurka ära pärast lava ja tuli Eestisse ära,“ kommenteeris olukorda Korea. „Tema sõnad olid: „Tra, ma võin ju fööni ka laulda siis.““ vahendas Kohver Lanceloti muljeid mikrofonisaagast.

5MIINUSE ja Puuluubi viisid greenroom’is aega veeta pälvisid sotsiaalmeedias palju tähelepanu - küll mängisid nad kalakeste mängu, küll pugesid nad teki alla. Nende huumor sai palju kiitust saanud fännidelt. „Muidu on ju igav. Mis me oleks niisama istunud seal nagu kõik teised?“ arutles Kohver humoorikate tegevuste üle. Artistidel oli veelgi lennukaid plaane olnud, mis aga paraku ei realiseerunud. „Me tahtsime hakata maja ehitama, saagi ja akutrelle sisse tooma, aga siis ei saanud,“ ütles Korea. Veel oleksid nad tahtnud pannkooke teha, basseini istuda ja linnumaja ehitada.

Mida arvavad Eesti eurolaulikud Šveitsi võidust? Mis seis on Hollandi eurolaulja Joost Kleiniga? Kuidas suhtuvad 5MIINUST ja Puuluup sellesse, et Eesti žürii andis punkte Iisraelile? Vaata lähemalt videost!