Pühapäeval, 26. mail muutub Rummus asuv Murru vangla territoorium üheks päevaks nii kontserdi- kui ka laadaplatsiks. Nimelt alustab kell 12 laat, kus kodus „keelatud“ kraam saab uue võimaluse! Siin saate välja panna kõik, mida soovite müüa ja mis võiks uue omaniku rõõmsaks teha. Lettidelt leiab kaupa nii kodu sisustamiseks, kõhu täitmiseks kui ka muudeks põnevateks tegevusteks.

Vangla territoorium muutub sündmuse ajal tõeliselt värvikaks turuks, kus saate nautida mitmekesist valikut käsitöötooteid, kunsti, kohalikke toiduelamusi ja palju muud. Igal müüjal on oma lugu, mis lisab ostlemisele veelgi kaasahaaravust ning annab kaupadele juurde tõeliselt originaalse väärtuse.

Pärast ostlemist ja einestamist on võimalik nautida alati armastatud ansambli Shanon esinemist, mis algab kell 19. Nende energiline lava-show haarab kaasa igaühe, paneb puusa mõnusalt nõksuma ning muudab kogu päeva veelgi meeldejäävamaks. Shanoni soojenduseks saab aga kuulata Lääne-Harju vallast pärit noort muusikatalenti Anette-Marie Põldsalu koos bändiga.

Kontserdile ja laadale on võimalik osta mugavalt ühispilet, mille hind on 15 eurot. Soovi korral saab soetada pileti laadale ja kontserdile aga ka eraldi.

Tule kauple, osta, meenuta, jutusta, naudi!

Jaga
Kommentaarid