Eelmise nädala teleedetabelis sai auväärse esikohta Eurovisioni finaalsaade, mida vaatas kokku 223 000 silmapaari. Tegemist on tugeva tulemusega, sest möödunud aastal vaatas lauluvõistluse finaali 71 000 inimest vähem ehk 152 000 silmapaari. Tänavu tegi kolmandale kohale platseerunud Eurovisioni poolfinaal isegi etema tulemuse möödunud aasta finaalist - teist poolfinaali, kus esinesid ka 5Miinust ja Puuluup vaatas 153 000 inimest.

Teleedetabeli teisel kohal oli tihti edetabeli esiotsas figureeriv „Pealtnägija“, mida vaatas 184 000 inimest.

TV3 saadetest tegi möödunud nädalal parima tulemuse „Maskis laulja“ neljanda hooaja finaalsaade, mida jälgis 113 000 televaatajat. Saate võitis Elevandiks kehastunud Genka, kes rääkis pärast saadet, et tema osalemisest teadis ka abikaasa Maris, kuid laste eest pidi ta maskisaatega seotust varjama. Rohkem TV3 saateid seekordsesse teleedetabelisse ei jõudnudki.

Kanal 2 saadetest sai möödunud nädalal parima vaadatavuse osaliseks „Kuuuurija“, mis jõudis 92 000 vaatajaga 11. kohale. Veel oli Kanal 2 saadetest edetabelis „Kuldvillak“, „15 küsimust“, „Meie aasta Indoneesias“, „Reede õhtu!“, „Võsavinkel“, „Roaldi retked“ ja „Reporter“.

ETV-lt jõudis teleedetabeli TOP 30-sse lausa 21 saadet - esikümnes oli veel eurolaulikutele pühendatud saade „Kuidas valmistutakse Eurovisioniks Malmös“, „Aktuaalne kaamera“, „Sport“, „Aktuaalne kaamera. Nädal“, „Esimene stuudio“ ja „Ringvaade“.

Eurovisioni esimest poolfinaali vaatas 87 000 inimest ning sellega asetus ETV eetris olnud saade 16. kohale.