Sel suvel lavastub Kaili Viidase „Isad ja pojad“, kus Rasmus ja Hannes Kaljujärv koos lavale astuvad. „Kui me sel suvel teeme koos tüki, siis järgmine kord on võib-olla võimalus kuskil 10-15 aasta pärast näha mind ja Hannest koos laval,“ tutvustas Rasmus.

Rasmus, kellel täitub tänavu suvel 40 aastat laval, selgitas, et isaga koos lavalaudu vallutades ei mõtle ta sellele, et tema kõrval näitleb tema isa. „See ununeb ära ja me teeme lihtsalt oma tööd nii hästi, kui suudame,“ märkis ta. Isa nõustus selle väitega.

Oma elu siiski Rasmus ja Hannes laval lahkama ei hakka. „Me räägime isadest ja poegadest küll, aga laiemalt meestest ja nende muredest ja rõõmudest.“

Mis on aga näitlejate endi arvates Eesti meeste suurim mure ja rõõm? „Raha,“ vastas Rasmus kiirelt, mille peale kõik saates olijad naerma puhkesid. „Ega vist nii on. Millest Eesti mees unistab? Rahast unistabki,“ muigas Rasmus. Hannes lisas, et ka naised on Eesti meeste mureallikas. „Kui naist ei ole, siis on mure, kui naine on, on rõõm.“

Saates olid koos Hannese ja Rasmusega ka näitleja Indrek Taalmaa koos poja Leonhard Sassiga. Indrek pakkus omalt poolt, et Eesti mehe suurim rõõm on armastuse olemasolu. Tema poeg lisas, et talle pakub hoopis muret tehnoloogia ja kunsti areng, mille olemasolust vanem generatsioon niivõrd aru saada ei pruugi.