Halle kallim jagas nädalavahetusel näitlejannast kuuma alastifotot sotsiaalmeedias. Pildi avaldas Van seetõttu, et soovida sellega Halle’ile kaunist emadepäeva. Fotol poseerib naine rõdul ning toetab seljaga selle piirdele. Halle’i pildil riideid ei kanna ja tema kehakurvid on tervele maailmale näha. Eriti kelmikas ja vallatu on fotol näitlejanna tagumik. Samuti püüab pilke Halle’i seksikas näoilme.

„Ilusat emadepäeva. Oi pekki, ma ei oleks pidanud seda postitama. Aga sa pead tunnistama, et see on üks badass (kõva - toim) ema siin pildil,“ kirjutas Van oma postituse juurde, kus tegi mitu korda nalja Halle’i tagumikuga.

Mitmed Halle’i fännid kommenteerisid foto alla ilusaid soove näitlejannale ja kiitsid tema suurepärast vormi. „Sa lähed ajalukku kui üks ilusaimaid inimesi maailmas,“ kommenteeris üks tema fänn. „Sa oled perfektne,“ kiitis teine kommenteerija. „Sa oled jumalanna,“ tegi kolmas komplimendi. „See on kunst!“ õhkas veel üks kommenteerija.

Näitleja Halle Berry on 2020. aastast suhtes muusiku Van Huntiga (54). Nad koos väisanud mitmeid tähtsaid suursündmusi ja poseerivad koos sotsiaalmeedias avaldatud fotodel. Paar korraldas oma 2022. aasta jaanuaris toimunud puhkusereisil väikese tseremoonia, kus nad justkui abiellusid. Halle ja Van otsustasid tseremoonia ajal kanda tagasihoidlikke riideid ja nad olid paljajalu. Päriselt nad siiski abieluranda veel ei sõudnud. Näitlejatar on varem olnud kolm korda abielus.