Zayn Malik (31) ja Gigi Hadid (29) kohtusid aastal 2015 ning nende kokku-lahku suhe lõppes 2021. aasta sügisel. Malik ja Hadid jagavad ka tütart, Kahid, kes sündis aastal 2020. Maliku ja Hadidi suhe pälvis palju avalikku tähelepanu ning ka nende suhe lõppes avaliku dramaatilise tüliga, kus Hadidi ema Yolanda väitis TMZ vahendusel, et Malik olevat teda rünnanud. Lapsehooldusõigus jäi aga nii Malikule kui ka Hadidile.

Intervjuus väljaandele Nylon rääkis Zayn, et on vallalisena vahepeal otsinud endale kaaslast küll, kuid tulutult. Muusik otsis abi isegi kuulsast kohtinguäpist Tinder, kuid „see ei osutunud eriti edukaks“. „Mind süüdistati pettuses,“ meenutas ta, et naised, kellega ta äpis match’is (kokku sobitus - toim) ei uskunud, et niivõrd kuulus inimene võiks Tinderis olla. Zayni sõnul blokeeriti ta kasutaja isegi paaril korral just samal põhjusel, sest inimesed esitasid tema kasutaja kohta kaebuse, arvates, et see on libakonto.

Zayni sõnul ei otsi ta praegu aga suhet ning on rahul üksinda elamisega. Zayn meenutas ka intervjuus enda suhet Little Mixi lauljatari Perrie Edwardsiga, kellega ta oli koos 17-21-aastasena. Paar oli ka kihlatud. „Ma ei teadnud tol hetkel millestki midagi,“ märkis Zayn, miks suhe ei töötanud. „Ma ei teadnud sittagi.“

Praegu naudib Zayn elu Pennsylvenia Bucksi maakonna farmis, kes ta veedab enamasti aega sõpradega videomänge mängides, muusikat salvestades ja oma tütrega aega veetes.