Tänu suhtele Sal-Salleriga on rokkari naine saanud omale ka uue sõbranna lauljatar Elisa Kolgi näol. Viimane on oma avalikel kontodel pidevalt kajastanud seda, kuidas ta oma koos ärimehest elukaaslase Indrek Rahumaa ning Sal-Salleri ja Madibergiga neljakesi aega veedavad. Täna pani Kolk üles foto, kus ta poseerib vaid rokkari pruudiga koos ning postituse pealkirjast selgub, et naised ei käinud kuskil muljal kui just Sal-Sallerit kuulamas.

Kolgi poolt üles laetud fotodel näeb rokkarist pea kolm kümnendit noorem pruut välja imekaunis. Süsimustad juuksed ja kuldpruun nahatoon jätavad mulje, nagu oleks tegemist päriselus nukukesega.

Sal-Salleri ja temast tunduvalt noorema Madibergi suhe sai alguse 2020. aastal ning see tuli avalikuks vaid mõned kuud pärast rokkari lahutust toonasest abikaasast Beritist. Nende liit kestis 16 aastat. Siiani pole Sal-Saller oma suhet avalikult kommenteerinud, kuid alles eelmisel aastal hakkas nooruke pruut rokkari Instagrami kontol figureerima.

Ka Madibergil on tuntud ekskallim. Nimelt sai tema endisest elukaaslasest Gert Roosimäest üleöö tuntud nägu, kui ta läks suhtesse Eesti kuulsaima blogija Mallu Mariann Treimanniga. Nende kokku-lahku käinud suhe sai oma lõpu eelmisel aastal.