Leedu Delfi kirjutab, et mõned päevad pärast Eurovisioni lauluvõistluse kulminatsiooni ei ole muusikaplatvormil Spotify enam nende esindaja Silvester Belti lugu „Luktelk“ saadaval. Ka fännid märkasid seda ja tegid sotsiaalmeediasse mitmeid postitusi, kus uurisid, kuhu on Silvesteri lugu kadunud.

Tekkinud olukord oli üllatav ka Silvesterile endale ja tema tiimile. Oma Instagrami kontol avaldas Silvester, et ta ei tea, mis looga juhtus, kuid avaldas lootust, et ehk saab olukord peagi lahendatud. Lauljat esindava plaadifirma OpenPLay juht Linas Strockis ütles Leedu meediale, et nad on juhtunut uurima asunud. „Kirjutasime Spotifysse kirju kõikidele võimalikele aadressidele. Ootame vastust, aga see kõik võtab aega, ettevõte on väga suur,“ lausus Strockis.

Leedu laulja probleemi lahendamine võtab aega ka seetõttu, et Spotify suhtleb kiiresti ja tõhusalt ainult maailma suurimate plaadifirmadega. „Sellist mõõtu Silvester Belti lugu meie label’i alt välja ei anna,“ tõdes plaadifirma juht. Ta lisas, et ei teda ega ka Silvesteri pole teavitatud sellest, et lugu „Luktelk“ Spotifyst maha võeti. Samuti pole selge ka põhjus, miks lugu enam muusikaplatvormil ei ole.

Eurovisionil esines Leedu artist Silvester Belt oma looga „Luktelk“ esimeses poolfinaalis. Lugu pääses edasi finaali, oli oma poolfinaalis paremuselt neljas ja teenis seal 119 punkti. Finaalis sai Leedu lugu 14. kohta ja teenis kokku 90 punkti.