Uudis Maik-Kalev Kotsari isaks saamisest tuli avalikuks 1. mail, kui korvpalluri tööandja Saski Baskonia selle kohta sotsiaalmeediasse postituse tegi. Hispaania klubi avaldas Instagramis, et Baskonia perekond on saanud uue liikme ja soovis õnne Kotsarile ning tema ameeriklannast abikaasale Veronicale. Lapsevanemad panid pojale nimeks Kilian Francis Kotsar.

Nüüd on Maik-Kalev jaganud väikesest ilmakodanikust pilti enda Instagrami kontol. Pildiga märkis ta uut peatükki perekonna elus. „Alates meie kohtumisest kuus aastat tagasi kuni kuude viisi koroonapandeemia ajal stuudiokorteris viibimiseni, Euroopasse kolimiseni, abiellumiseni ja nüüd selle põneva peatüki alustamiseni meie elus,“ kirjutas ta Instagramis.

Korvpallur tänas Instagramis oma abikaasat ka selle eest, et ta on aastate jooksul palju ohverdusi teinud. „Aitäh, et kasvatasid seda elu enda sees ja tõid ta ilmale nagu tšempion. Aitäh, et oled kõige ägedam naine ja fantastiline ema, ja aitäh, et oled minu!“ lõpetas Kotsar südamliku postituse.

Pulmad Iirimaal

Maik-Kalev ja Veronica sõudsid abieluranda eelmise aasta augustis ja ütlesid teineteisele jah-sõna Iirimaal, kaunis Wicklow maakonnas. Pulm peeti ligikaudu 50 kilomeetri kaugusel Dublinist, Tinakilly piirkonnas asuvas imeilusas autentses villas Tinakilly House. Kutse järgi oli tseremooniaks plaanitud poolformaalse riietusega aiapidu.

Kohtusid viis aastat tagasi kolledžipeol

Ameerikas pikalt tudeerinud ja sportinud Maik ning tema ameeriklannast elukaaslane Veronica kohtusid 2017. aasta alguses ühel kolledžipeol ja said kohe headeks sõpradeks. Nende suhe muutus üha lähedasemaks ja sama aasta sügisel läksid nad oma esimesele kohtingule Lõuna-Carolina maakonna laadale, kirjutab paarike enda kodulehel. Nad toovad välja ka enda ühise elu tipphetki, kuhu kuulub näiteks Maiki elukutse tõttu kolimine Saksamaale ja Hispaaniasse, koer Rosie adopteerimine ning esimese ühise kodu ostmine – ja seda ei kuhugi mujale kui Tallinnasse!