Seekordne programm toob lavale palavalt armastatud artistid nii enda originaalsete kui ka täiesti ainulaadsete etteastetga.

Kaks päeva, kaks pidu, üks festival

Juubeliaasta programm on kujundatud ühele korralikule sünnipäevale kohaselt. 23. augustil saavad külastajad pühkida tolmu tantsukingadelt ning nautida megahitte nii Eestist kui välismaalt. Rahva kütab kuumaks palavalt armastatud Trad.Attack ning seejärel võtab festivali üle 90’s Club Hits, kus üheksakümnendate ja nullindate klubihitid tulevad esitamisele koos orkestriga. Kõlavad Prodigy, Darude, Rudimentali ja teiste suurnimede tuntud lood live-orkestri saatel. Parima peo eest vastutavad DJ Sander Mölder ning vokalistid Sofia Rubina ja Uku Suviste.

Festivali teine päev pakub tõelist kuulamisilu. Üle astuvad Prantsusmaalt pärit folkjazz artist Oriane Lacille ning Liisi Koikson & Joel Remmel Trio põimituna ühte kaunisse kontserdisse. Õhtu lõpetab suursugune Le Grand Gala, kus orkestri saatel kõlavad Elina Nechayeva, Tanja Mihhailova, German Gholami ja Alvar Tiisleri esituses klassikalised hitid rokivõtmes ja rokihitid klassikalises stiilis.

Festivaliala kutsub nautima

Sack von Sound on tuntud ka tänu oma õdusale festivalialale. Head muusikat saab nautida nii lava ees, Saku restoran-rekkas või mõnusalt kott-toolidest. Publiku jaoks on alale paigutatud suur katusealune, et festivalielamus oleks hea iga ilmaga.

Sack von Sound festivali piletid on müügil Piletitaskus.