Kohapeal olev Swifti fänn vahendas Kroonikale, et Stockholm on praegu täielikult Taylor Swifti lummuses - tänavatel jooksevad kirjad „Welcome to Swiftholm“. Igas poes, kohvikus ja keskuses lastakse vaid Swifti laule.

Gallerian kaubamaja on viinud asja veelgi kõrgemale tasemele - seal saab teha nn sõbra-käepaelu väikese tasu eest, mida teatavasti kontserdil fännid omavahel vahetavad. Samas kaubanduskeskuses tehakse ka Taylor Swifti maniküüri ning tasuta on võimalik oma riideid Taylori-teemaliseks tuunida, saata Swiftile sõnumeid ja julgemad lasevad endale teha keskuses olevas ajutises tätoveeringupunktis püsivaid Swiftile pühendatud tätoveeringuid.

Kauplejad kasutavad turistide horde targalt ära ning jagavad tasuta fännikaupa, teevad soodustusi ja müüvad kõike, mis vähegi Taylor Swiftiga seondub. Igal tänavanurgal leidub Taylori fännikaupa kandvaid inimesi ja kontserdikostüümides sõbrannade gruppe. Ka baarid ja ööklubid korraldavad teemakohaseid pidusid.

Hea lugeja, kui oled Swifti kontserdile minemas, jaga muljeid ja fotosid kohapealt: vihje@delfi.ee.

Taylor Swifti kontserdikülastaja Mart:

„Käisime eile kontserdil. Korralduslik pool oli päris hea, areenile läksime pool 6 ja sisse pääsesime kiiresti. Istekohad olid kolmandal tasandil, mis osutus päris heaks joppamiseks, sest seal taga üleval sai vahepeal ennast liigutada. Üheks miinuseks oli pigem suur õhupuudus, areeni katus oli suletud ja sees oli väga lämbe. Areenilt lahkumisele kulus umbes 20 min, mis on suht normaalne arvestades seda rahvahulka.“