Danieli äsjailmunud pisut irooniline poplugu „Nice Things“ mõtiskleb selle üle, mida meil elus tegelikult ikkagi vaja on ning lugu saatva videoklipi lõpus on artist tõstatanud ka küsimuse, kui palju sellest, mida ehk teiste sotsiaalmeediast või meediast näeme, üldse tegelikult päris on.

„Mulle meeldib Aasias reisida, sest seal näeb eriti selget kontrasti - turistid, kellel on justkui kõik olemas, aga kes leiavad ikkagi asju, mille üle vinguda ja samas kohalikud, kellel sageli ei ole pealtnäha pea mitte midagi, aga ometi on nad inimestena nii lahked ja soojad. Oleme lääne kultuuriruumis sattunud tarbimistsüklisse, kus ainus soov on saada juurde ja juurde - ehk siis tuleb oodatud rahulolu. See laul natuke provotseerib ja parodeerib seda mõtteviisi“, räägib artist.

Värske loo kirjutas Daniel Stockholmis koos Rootsi laulukirjutaja ning produtsendi Gustav Blombergiga. „Gustav on Rootsis tunnustatud produtsent, kes on töötanud kogu Rootsi muusika koorekihiga. Temaga möödus päev stuudios kiirelt, nagu oleks oma lemmikseriaali vaadanud - nii lihtne ja turvaline oli oma ideid talle avada,“ lisab laulja.

Daniel Levil ilmus eelmise aasta lõpus tema esimene täispikk album „14/02“ ning samuti astus ta hiljuti üles Eesti Laulu finaalis looga „Over The Moon“, mis jäi võitlustules neljandale kohale. Hiljuti kuulutas artist välja ka oma esimese kontserdi Londonis, mis toimub oktoobris.