Alates kella 16.15 oli võimalik Tartu Raekoja platsi läheduses, Barclay platsi kõrval, Küüni ja Poe tänava nurgal väljas Tartu 2024 telgis kohtuda artistidega, kes õhtusel kontsertetendusel „Suudlev Tartu“ esinevad. Kohtumise formaat oli sarnane Eurovisioni autogrammitunniga ning see oli avatud kõigile fännidele. Ka väike põnevus oli asjal juures - autogrammitunnil ja sellega samal ajal toimuval pressikonverentsil selgus õhtu üllatusesineja, kelleks on 5MIINUST.

Pressikonverentsi ja autogrammitunni avasid Tartu linnapea Urmas Klaas, ETV elamussaadete toimetuse juht Karmel Killandi ja kontsertetenduse lavastaja Ain Mäeots. Vaata galeriist lähemalt, kuidas meeleolukas üritus kulges!

Tartus toimub täna õhtul suur kontsertetendus „Suudlev Tartu“, kus astuvad üles eestlaste poolt palavalt armastatud 20 eurolauljat, kelle seas on ka 2014. aasta lauluvõistluse võitja Conchita Wurst. Korraldajad ootavad ühissuudlusele tuhandeid suudlejaid. Teiste seas astuvad üles Victor Crone, Lenna Kuurmaa, Liisi Koikson, Koit Toome, Hanna-Liina Võsa, Jaanika Sillamaa, Ivo Linna, Maarja-Liis Ilus, Ott Lepland, Laura Põldvere, Elina Netšajeva, Birgit Sarrap, Getter Jaani, Elina Born, Robin Juhkental, Alika Milova, Uku Suviste, Juhan Uppin ja Stig Rästa.

Kontsertetendusest teeb otseülekande ETV ja kogu päeva kajastust saab jälgida Kroonika veebist.