Kümme aastat tagasi korraldati teatri NO99 sünnipäeva puhul eksperiment-aktsioon, kus professionaalsete tantsijate abi ja ette tantsimisega pandi terve saalitäis rahvast kaasa tantsima suurte popstaaride tantsusamme nende muusikavideote järgi. Esimest tantsulaagrit ette valmistades küll kaheldi eestlaste julguses ja tahtes publikuna kaasa tantsida, aga kui kohale ilmus rohkem rahvast, kui saali ära mahtus, ja tantsijaid oli rohkem, kui ruumis liigutada sai, sai selgeks, et Tantsulaager tuli selleks, et jääda.

Algselt pidigi Tantsulaager toimuma vaid ühe korra, aga tänu publiku suurele huvile ja elevusele sai sellest legendaarne üritus, mille toimumist oodatakse pikisilmi. Nüüd rõõmustavadki korraldajad tantsulõvisid uue peoga, mis toimub juba 24. mail! Piletid siit.

Seekordne tantsupidu tuleb suurem kui iial varem ja juubeli puhul on korraldajatel varuks ehk mõni üllatuski.

Kui sa pole varem ühestki Tantsulaagrist osa võtnud ja ürituse nimi ehk veidi heidutab, siis tea, et tegemist ei ole tantsijatele mõeldud ürituse, vaid küttepeoga, kus igaüks saab end tühjaks tantsida – üksi, paarilise või kambaga.

Saates räägitakse põhjalikumalt lahti Tantsulaagri formaat, meenutatakse lõbusamaid seiku ja antakse vihjeid, mida juubelipeolt oodata.

Piletitasku saates on külas NO99 Tantsulaagri peakorraldaja Kätlin Sumberg ning tantsijad Märt Agu ja Oliver Soomets.

Jaga
Kommentaarid