Yamaha soomekeelsel kodulehel kirjutatakse, et Giro-E on elektrirattaüritus, mis on suunatud harrastajatele. Selle eesmärk on parandada teadlikkust säästvast arengu ja liikuvuse kohta. Üritus toimus Giro d’Italia raames ning ettevõtte lehel on kirjas, et kokku osales seal ligi 75 Euroopast pärit inimest. Uhkelt toodi esile, et 17. mail toimunud etapil osalesid ka Soome muusikud ja sportlased koos eestlastega.

17. mai etapil sõideti Argentast Centosse ning kahe Itaalia linna vaheline distants on umbkaudu 60 kilomeetrit. Lisaks eestlasest räpparile AG-le kuulusid meeskonda mitu soomlast: laulja ja laulukirjutaja Viivi, jäähokimängija Markus Nurmi, motosportlane Eemeli Lahti ja Yamaha Soome filiaali turundusjuht Mikko Nivaro.

Pühapäeval, 19. mail tegi AG oma Instagrami kontole postituse, kus muljetas oma rattaseiklusest lähemalt. „Aitäh suurepärase võimaluse eest sõita koos meeskonnaga 60 km Giro event’il (üritusel – toim). Yamaha Wabashi ratas oli truu ratsu. Aitäh Itaalia poistele ja tüdrukutele, kes meie oleku ägedaks tegid. Aitäh ka Soome poistele ja tüdrukutele heas seltskonnas viibimise eest,“ kirjutas muusik eesti, inglise ja soome keeles oma Instagrami kontole tehtud postituses. Samuti avaldas ka fotosid endast ja ka rattatiimist.

Ka Yamaha Motori Soome konto tegi saavutuse markeerimiseks sotsiaalmeediasse postituse. Esmalt tänati seal kõiki, kes toredast ettevõtmisest osa võtsid. „Suur aitäh, et asetasite end Itaalia tuuri ja Giro-E 17. mai etapi atmosfääri! Päev oli täis toredat koosolemist, liikumisrõõmu ja loomulikult Yamaha elektrirattaid,“ kirjutas ettevõte Instagramis ja jagas ka rattatiimist tehtud fotosid.