Brittide seas tegi suure rahvaküsitluse Illicit Encounters, mis tutvustab end kui juhtivat veebilehte, mille abil leiavad abielus inimesed endale kohtingukaaslase, vahendab Mirror. Eelmisel nädalal jagas veebileht avalikkusega küsitlusest saadud andmeid ja selgus, et hääletusest võttis osa 2000 selle kohtinguportaali liikmest naist. Küsitluses paluti neil reastada eelmise aasta 50 kõige kuulsamat ja kultuuriliselt kõige olulisemat nime, pannes nad seksikuse alusel järjekorda. Igale nimele tuli anda hinnang kümnepalliskaalal, kus kümme oli kõrgeim hinnang.

Seksikaimate Briti meeste hääletusel napsas esikoha sama mees, kes võitis tiitli ka eelmisel aastal. Kullakarva medal pandi kaela 64-aastasele Jeremy Clarksonile, kes on eelkõige tuntud „Top Geari“ saatejuhina. Praegu teeb ta oma dokumentaalsarja, mille kolmas hooaeg algas äsja. Jeremy oli suures küsitluses saanud keskmise hindena üheksa punkti kümnest, mis on parem kui tema eelmise aasta tulemus. Siis napsas ta esikoha kaheksa punktiga.

Seksikaima mehe tiitli pälvis teist aastat järjest telesaatejuht Jeremy Clarkson.

Teisele kohale tuli 27-aastane näitleja Tom Holland, kes on tuntud „Ämblikmehe“ filmist. Tema sai hääletusel kaheksa punkti. Kolmanda koha saavutas 41-aastane prints William.

Neljanda koha sai 53-aastane jalgpallimänedžer Gareth Southgate ja viiendaks tuli „Oppenheimeri“ 47-aastane staarnäitleja Cillian Murphy. Samas ei saaks Murphyst kunagi saada seksikaim Briti mees, kuna päritolu poolest on ta iirlane. Kuuendale kohale asetus 51-aastane näitleja Idris Elba.