Wurst tõdes „Ringvaatele“, et tahtis alati meelelahutustööstuses olla. Conchita unistas alati lauljaks saamisest. „Eurovisioni lauluvõistluse võitmine oli nagu kojutulek. Tundus, et kõik mu unistused täitusid ja elan fantaasias, millest sai reaalsus. Nüüd elan väga privilegeeritud elu ja saan teha asju, mida armastan. Saan koos sõpradega töötada. Mida enamat saaksin ma tahta?“ arutles Wurst.

Kui Conchita 2014. aastal võitis, olid kõik hämmingus, et habemega naine võitis Eurovisioni. Küsimusele, kuidas on LGBTQ+ kogukond Wursti arvates muutunud, kas üldse on muutunud, vastas Wurst jaatavalt: „Minu võidu järel oli ootamatult nii palju nähtavust ja teadlikkust kväärikogukonnast, mis on viimase kümne aastaga süvenenud. Mul on väga hea meel, et võrdsus ja avatus on suurenenud. Aga samal ajal peame valimiste ja muul ajal keskenduma, et seda võrdsust ja elukvaliteeti säilitada,“ rääkis ta.

Kas Wurst mõnda Eesti eurolugu mäletab, vastas ta jaatavalt: „Eelmisel nädalal, see oli nii hea. Väga äge laul, väga hea käiguga. See oli hea laul, ja rahvale meeldis. Mis koha te üldse saite? Kas parem on mitte rääkida?“ naljatles Wurst.

Saades teada, et Eesti platseerus 20. kohale, oli ta pisut hämmingus. „Mina nautisin seda väga. See oli hea laul,“ sõnas ta.