Äsja 18-aastaseks saanud Suri Cruise töötab näitlejana, nagu tema kuulus isagi, osaledes Broadway lavastuses „Head Over Heels“. Üllatuslikult oli Suri nimeks etenduse kavas märgitud aga Suri Noelle, mitte Suri Cruise, mis on vähemalt seni olnud tema pärisnimi.

Fännide arvates võib selline nimemuutus olla tingitud asjaolust, et Suri ja Tom Cruise ei ole juba aastaid suhtluses olnud. Suri elab koos Katie’ga ning tema vanemad lahutasid juba 12 aastat tagasi, 2012. aastal. Väidetavalt ei ole Suril ka Tom Cruise’i teiste lastega, keda ta jagab näitlejatari Nicole Kidmaniga, mingisugust suhet.

Spekuleeritakse, et Suri Cruise on isast ajaga niivõrd lahku kasvanud, et ei soovi enam tema nime kanda ja Noelle’i nime kasutamine on märk suurema iseseisvuse suunas. Uus nimi ei ole aga tühja koha pealt võetud: Noelle on Suri ema Katie keskmine nimi.

2022. aastal InStyle’iga vesteldes rääkis Katie Surist ja tema tugevast isiksusest, öeldes: „Ma armastan teda nii väga. Minu suurim eesmärk on alati olnud elada tema individuaalsusele kaasa. Tahan veenduda, et ta on 100 protsenti iseseisev ja tugev ning enesekindel.“

Suri Cruise’i 18. sünnipäev oli 18. aprillil.