Hailie Jade’i sõnul poleks ta osanud paremat ja ilusamat tähistamist möödunud nädalavahetusel soovidagi. „Valati niivõrd palju õnnepisaraid, naerdi ja õhus oli tunda palju armastust,“ kirjeldas Eminemi tütar, kes abiellus IT-alal tegutseva Evan McClintockiga. „Evan ja mina oleme nii tänulikud pere ja sõprade eest, kes sõitsid meid toetama ning meie elu uuest peatükist mehe ja naisena osa saama.“

Fotodel poseeris värskelt abiellunud paar muuhulgas valgete lillede ja rohelusega kaetud kiriku ukselävel suudeldes ning klassikalise kabrioleti najal teineteise embuses.

Evan ja Hailie kihlusid möödunud aasta veebruaris, pärast kuut aastat koos olemist. Toona tähistasid nad kihlumist lõbusate piltidega, kus šampanjat mekkisid.

Hailie Jade on viimastel aastatel kogunud endale sotsiaalmeedias märkimisväärse jälgijaskonna, elatist teenibki ta sisuloojana. Instagramis jälgib Hailie’t 3,2 miljonit inimest. Lisaks veab Hailie eest elustiili ja popkultuuri taskuhäälingusaadet „Just a Little Shady“. Saate pealkiri on inspireeritud Eminemist, kelle hüüdnimi on aastaid olnud Slim Shady.